Netflix поділився першим постером серіалу Тіма Бертона про Сімейку Аддамсів

22 лютого 2021,  16:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий похмурий казкар Тім Бертон зніме для стримігової платформи Netflix серіал про пригоди Венсдей Аддамс з «Сімейка Аддамсів».

Серіал буде називатися просто «Wednesday» («Венсдей»), і ви вже можете побачити нижче його атмосферний тизер-постер, де головна героїня Венсдей Аддамс грає на віолончелі за допомогою... дуже гострого ножа.

У цій комедії про дорослішання Венсдей буде студенткою академії Nevermore, де вона спробує опанувати свої екстрасенсорні здібності, перешкодити жахливій ​​серії вбивств, що тероризує місто, та розгадати надприродну таємницю, що обплутала її батьків 25 років тому, і все це в той же час, поки вона буде розбиратися зі своїми новими та дуже заплутаними відносинами.

Шоураннерами серіалу виступають сценаристи Альфред Гоф і Майлз Міллар, а Бертон стане режисером першого сезону, який буде складатися з 8 серій. Про це минулого тижня повідомив сайт Deadline.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити кадри серіалу «Wednesday» і дізнатися дату його прем'єри на Netflix.

1487 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: