«Вокер»: промо-ролик, кадри і опис 6 серії «Без будь-яких винятків»

22 лютого 2021,  13:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 6 серії 1 сезону пригодницької драми «Вокер» з Джаредом Падалекі в головній ролі на головного героя чекає непроста дата річниця зі дня смерті його дружини. Так що чекайте більше флешбеків за участю його реальної дружини Женев'єв Падалекі.

Серія отримала двозначну назву «Bar None» («Без будь-яких винятків»), яка також відсилає до того, що тема бару опиниться в центрі її подій:

Коли Джері (Одетт Еннейбл) вирішує продати бар, це стає великим сюрпризом для Вокера (Джаред Падалекі). Він просить її переглянути своє рішення та нагадує їй про всі добрі часи, які вони провели там з Емілі (Женев'єв Падалекі) та Гойтом (Метт Барр). Мікі (Ліндсі Морган) шокує несподіваний візит її матері.

Разом з цим промо-ролик показує, як Джері нагадує Вокеру про річницю зі дня смерті Емілі, і він каже, що це «звичайний день». Тим часом капітан Джеймс (Кобі Белл) та Ліам (Кіген Аллен) відправляються у в'язницю, щоб зустрітися з Гойтом і отримати від нього дуже важливу для них інформацію.

Також промо-ролик 6 серії повідомляє, що серіал «Вокер» вирушає на невеликі канікули, і його наступна серія вийде не наступного тижня, а 12 березня за українським часом.

975 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: