«Ванда/Віжн»: 7 серія розкрила, хто є головним лиходієм у Вествью

20 лютого 2021,  18:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми давно гадаємо, хто ж смикає за ниточки в загадковому містечку Вествью, і нова серія супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» нарешті дала відповідь на це питання.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про сюжет 7 серії «Ванда/Віжн».

З самого початку серіалу нас намагалися переконати, що всім у містечку Вествью управляє Ванда Максімофф (Елізабет Олсен), але ми, знаючи Marvel, цьому не вірили і чекали на появу суперлиходія, який довгий час знаходився в тіні.

І серія з промовистою назвою «Breaking the Fourth Wall» («Розбиваючи четверту стіну») розкрила, що такий лиходій дійсно є.

Вірніше, лиходійка. Могутня відьма Агата Гаркнесс, яка весь цей час прикидалася доброзичливою сусідкою Ванди Агнес (Кетрін Ган).

У фіналі серії Ванда опинилася в будинку у Агнес, куди раніше вирушили її близнюки Біллі (Джуліан Гілліард) і Томмі (Джетт Кліне), і в пошуках своїх дітей наша героїня спустилася у моторошний підвал в епізоді, що нагадує фільм жахів.

Там Ванда знайшла вівтар Агнес, і Агнес, підкоривши Ванду своїй волі за допомогою магії, розповіла глядачам у веселій пісеньці «Agatha All Along» («Це все була Агата»), що це вона смикала за ниточки увесь цей час, змушуючи Ванду з усіх сил триматися за своє життя у Вествью.

Саме Агнес/Агата повернула П'єтро (Еван Пітерс) до життя, щоб зупинити конфлікт між Вандою та Віжном (Пол Беттані), і навіть вбила песика Спаркі.

Так що тепер у Агати в полоні Ванда і близнюки, але Віжн та Моніка (Тейона Парріс) навряд чи дадуть їх в образу. Подивимося, чим обернеться їхня рятувальна операція у 8 серії, прем'єра якої відбудеться наступного тижня, 26 лютого.

Читайте також: Головні ролі Кетрін Ган: звідки ви можете знати Агнес з супергеройського серіалу «Ванда/Віжн».

1426 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: