Дивимося музичний трейлер мультфільму від Disney «Рая та останній дракон»

19 лютого 2021,  21:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер анімаційної пригоди «Рая та останній дракон», яким в цю п'ятницю поділилася студія Walt Disney Pictures, представляє головну пісню свого саундтрека «Lead The Way» у виконанні співачки Джен Аїко.

Мультфільм «Рая та останній дракон» покаже нам фантастичний світ Кумандра, де колись давно люди та дракони жили разом у злагоді. Але коли зловісні чудовиська, знані як Друни, почали загрожувати жителям, дракони пожертвували собою, щоб врятувати людство. 500 років потому монстри повернулись, і самотня воїтелька Рая мусить відшукати останнього дракона, щоб зупинити Друнів назавжди. Однак під час подорожі вона дізнається, що для того, аби врятувати світ, магії драконів замало. Потрібна ще й довіра.

Голосами Раї та останньої драконихи Сісу стали актриси Келлі Марі Трен та Аквафіна, і нижче ви знайдете новий український постер анімації за участю цих двох крутих героїнь та їхньої різношерстої банди, яка буде рятувати світ разом.

«Рая та останній дракон» вийде в український прокат 4 березня, тобто українці зможуть побачити новий мультфільм від Disney найпершими у світі.

Читайте також: 20 найкращих мультфільмів 2020 року.

1438 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: