Кейт Вінслет стає справжнім детективом в трейлері серіалу «Мейр з Істтауна»

19 лютого 2021,  20:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер детективного міні-серіалу «Мейр з Істтауна» (в минулому відомий як «Кобила Істтауна» через двозначність імені головної героїні), каст якого очолює володарка премій «Оскар» та «Еммі» Кейт Вінслет.

Новий міні-серіал від каналу HBO, який подарував нам «Справжнього детектива», буде слідувати за жінкою на ім'я Мейр Шихан. Вона є детективом з маленького пенсільванського містечка в окрузі Делавер (або, як кажуть місцеві жителі, «Делко»), яка розслідує місцеве вбивство, поки її власне життя руйнується навколо неї.

«Мейр з Істтауна» возз'єднує Вінслет з колегою по міні-серіалу «Мілдред Пірс» Гаєм Пірсом, який втілить тут місцевого професора творчого письма Річарда Раяна. Мейр познайомиться з ним у барі, і у них зав'яжеться бурхливий роман.

Також в трейлері ви можете побачити зірку серіалів «Американська історія жахів» та «Ванда/Віжн» Евана Пітерса. Його героя звати Колін, і він теж детектив. А роль матері Мейр, з якою у головної героїні не складаються стосунки, виконує Джин Смарт з серіалу «Хранителі».

Прем'єра детектива «Мейр з Істтауна» відбудеться 18 квітня.

1270 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: