Фан-арт серіалу «Ванда/Віжн» перетворює Моніку Рамбо на супергероїню Фотон

18 лютого 2021,  19:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У коміксах Marvel Моніка Рамбо є супергероїнею Фотон, і новий фантастичний фан-арт супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» представляє, як вона може виглядати в цьому образі. Спойлер: дуже круто.

Фан-арт користувача Reddit з ніком comics_abomonation показує Моніку Рамбо у втіленні актриси Тейони Парріс в сріблясто-чорному костюмі Фотон, за основу якого було взято костюм Капітана Марвел, хрещеної матері Моніки.

П'ята та шоста серії серіалу «Ванда/Віжн» вже натякали на те, що подорож Моніки крізь силове поле Багряної відьми у місто Вествью і назад вплинуло на її ДНК-структуру, так що сподіваємося, що ми скоро побачимо, як вона демонструє свої надздібності.

Поки складно сказати, з яким саме супергеройський ім'ям Моніка буде виступати в MCU, оскільки в коміксах вона носила чотири псевдоніма Капітан Марвел, Фотон, Пульсар та Спектр, але вона цілком може стати супергероїнею Фотон на честь своєї покійної матері Марії Рамбо, яка під час бойових завдань носила позивний Фотон.

Незмінними у Моніки в коміксах є тільки її надздібності: поглинання, створення та управління енергією, здатність переміщатися зі швидкістю світла, перебуваючи в своїй енергетичній формі, а також подорожувати крізь космічний вакуум.

Моніка повернеться на телеекрани у сьомий серії серіалу «Ванда/Віжн», прем'єра якої відбудеться вже завтра, 19 лютого. В майбутньому вона також візьме участь в подіях супергеройського блокбастера «Капітан Марвел 2».

1951 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: