Майкл Б. Джордан на постері бойовика «Без жалю», адаптації роману Тома Кленсі

18 лютого 2021,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гостросюжетний екшен «Без жалю» («Without Remorse») із зіркою фільмів «Крід» та супергеройського блокбастера «Чорна пантера» Майклом Б. Джорданом повинен був вийти на екрани кінотеатрів ще минулої осені, але через пандемію COVID-19 його прем'єра відбудеться на платформі Amazon, як повідомляє постер фільму.

В екранізації роману письменника Тома Кленсі Джордан втілює морського котика Джона Келлі, який розкриває міжнародну змову в пошуках правосуддя за вбивство своєї вагітної дружини. Коли Келлі об'єднує зусилля з колегою-котиком Карен Грір та тіньовим агентом ЦРУ Робертом Ріттером, їхня місія мимоволі розкриває таємну змову, що загрожує затягнути США та Росію в тотальну війну.

Карен Грір грає актриса Джоді Тернер-Сміт, яку в майбутньому можна буде побачити в спін-оффі «Відьмака», а Робертом Ріттером став Джеймі Белл з оскароносного мюзиклу «Рокетмен». Також у фільмі з'явиться Гай Пірс в образі держсекретаря Клея.

Режисером екранізації роману Кленсі виступає Стефано Солліма, який зняв бойовик «Сікаріо 2». Над його сценарієм працювали Тейлор Шерідан та Вілл Стейплс.

Онлайн-прем'єра бойовика «Без жалю» очікується 30 квітня.

1079 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: