«Тихоокеанський рубіж: Темна зона»: трейлер і постери нового аніме від Netflix

18 лютого 2021,  02:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Любите аніме і фантастичний екшен «Тихоокеанський рубіж»? Тоді спеціально для вас стримінгова платформа Netflix готує мультсеріал «Тихоокеанський рубіж: Темна зона», чий перший трейлер показує апокаліпсис, влаштований кайдзю.

Разом з повноцінним трейлером був представлений детальний синопсис аніме, заснованого на франшизі, яку створив Гільєрмо дель Торо:

Були часи, коли кайдзю виходили з Тихоокеанського рубіжу, де вони стикалися з гігантськими роботами, єгерями, побудованими, щоб боротися з ними. Але той час минув. Тепер Австралія кишить кайдзю, змушуючи евакуювати цілий континент. Залишившись позаду, брат і сестра Тейлор і Гейлі відправляються на пошуки своїх зниклих батьків і, щоб отримати хоч невелику надію на виживання в своєму квесті, вчаться керувати старим, покинутим єгерем.

Нижче ви знайдете видовищні постери, що показують гігантських кайдзю та єгеря, які виступають крізь туман, а на останньому постері головні герої зустрічають кайдзю. Чи зможуть вони вижити в своїй місії? Дізнаємося вже скоро.

Прем'єра багатосерійного аніме «Тихоокеанський рубіж: Темна зона» відбудеться на платформі Netflix на початку весни, 4 березня.

2115 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: