«Всім хлопцям, яких я любила раніше 3» і та сцена в стилі «Великого Лебовські»

16 лютого 2021,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лара Джин та Пітер відправляються на ідеальне побачення в стилі культового фільму «Великий Лебовські» в розширеному фрагменті романтичної картини «Всім хлопцям, яких я любила раніше 3», що вийшла на Netflix 12 лютого.

У заключній частині романтичної (і дуже успішної) трилогії про дорослішання від Netflix її головна героїня Лара Джин (Лана Кондор) готується до закінчення школи і початку дорослого життя, тому вона та її хлопець Пітер (Ной Сентінео) вирішують взяти усе від останнього шкільного року та намагаються незабутньо проводити свої побачення.

Так одного разу Лара Джин зустрічає Пітера після його тренування і дивує не тільки цитатою з фільму «Великий Лебовські», а й іменною формою для боулінгу, де на них чекає багато веселощів і романтичних моментів.

Але веселощі закінчуються, коли несподівано до них підходить батько Пітера (Генрі Томас), який ще не знайомий з Ларою Джин, і їхнє побачення набуває драматичного відтінку.

Батько давно не спілкувався з Пітером і запрошує його на вечерю або «приєднатися до його нової сім'ї, щоб пограти в боулінг», але Пітер відчуває себе там зайвим, тому вони з Ларою Джин йдуть з боулінгу.

Також в продовженні фільмів «Всім хлопцям, яких я любила раніше» та «Всім хлопцям, яких я любила раніше 2» знялися Джанель Перріш, Анна Кеткарт, Джон Корбетт, Сарайю Блю, Мадлен Артур, Росс Батлер та Емілія Баранак.

1697 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: