Екшен «Капітан Марвел 2» знайшов актрису на роль головної лиходійки

13 лютого 2021,  03:05 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Тримайся, Керол Денверс! Головну лиходійку супергеройського блокбастера «Капітан Марвел 2» від Marvel Studios, чия прем'єра очікується в листопаді 2022 року (запасаємося терпінням), зіграє британська актриса Заві Ештон.

Сайт Deadline повідомив у п'ятницю, що Ештон приєдналася до касту нової сольної пригоди супергероїні Капітан Марвел, яку зніме режисерка Ніа ДаКоста.

Ім'я та деталі про суперлиходійку у втіленні Ештон поки тримаються в суворій таємниці, як і сюжет всього екшену, це ж Marvel, але ми знаємо, що, на відміну від фільму «Капітан Марвел», чиї події розвивалися в 90-х роках, події його сиквела покажуть світ після перемоги наших супергероїв над Таносом в блокбастері «Месники: Завершення».

У ролі Керол Денверс/Капітан Марвел повернеться лауреатка премії «Оскар» Брі Ларсон, а також до неї приєднаються Моніка Рамбо у втіленні зірки серіалу «Ванда/Віжн» Тейони Парріс та юна супергероїня міс Марвел з майбутнього серіалу, яку зіграє актриса Іман Веллані.

Над сценарієм другої пригоди Капітана Марвел працює сценаристка серіалу «Ванда/Віжн» Меган МакДоннелл, так що чекаємо щось особливе.

Раніше ви могли бачити Ештон у фільмах «Під покровом ночі», «В обіймах брехні» та «Оксамитова бензопила», в останньому з яких вона працювала разом з Джейком Джилленхолом, він же суперлиходій Містеріо з марвелівського блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому». Також у 2019 році Ештон виконала головну жіночу роль в п'єсі «Betrayal», де зіграв Том Гіддлстон, він же Локі.

1747 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: