Дивіться український трейлер зіркового трилера «Трафік» з Гері Олдманом

12 лютого 2021,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Гері Олдман вступає в нерівну боротьбу з багатомільярдною фармацевтичною компанією, яка хоче підсадити людей на нове знеболююче, в трейлері драматичного трилера «Трафік» (не плутати з однойменним фільмом режисера Стівена Содерберга 2000 року, який отримав 4 премії «Оскар»).

Фільм «Трафік», який в оригіналі називається просто «Crisis» («Криза»), слідує за різними героями, що опиняються в центрі епідемії наркозалежності. Наркоторговець організовує операцію по контрабанді фентанілу між Канадою і США, архітектор, який видужує від оксиконтинової залежності, шукає правду про причетність свого сина до наркосвіту, а університетський професор бореться з несподіваними одкровеннями про свого роботодавця — впливову фармацевтичну компанію, що виводить на ринок нове знеболююче, «що не викликає звикання».

Разом з Олдманом в канадсько-бельгійському трилері режисера Ніколаса Джарекі знялися Еванджелін Ліллі, Армі Гаммер, Люк Еванс, Мішель Родрігес, Скотт Мескаді, Індіра Варма та Лілі-Роуз Депп.

Українська прем'єра фільму «Трафік» очікується 18 березня.

Більше кінопрем'єр березня ви знайдете в нашій афіші.

1116 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: