Джину Карано звільнили з «Мандалорця» через скандал в соцмережах

11 лютого 2021,  20:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хітовий серіал «Мандалорець» повернеться з 3 сезоном, але вже без Кари Дюн. Студія Lucasfilm прийняла рішення звільнити Джину Карано зі всесвіту «Зоряні війни» після того, як актриса потрясла Інтернет образливими постами.

Про звільнення Карано повідомив в середу представник Lucasfilm:

Джина Карано зараз не працює на Lucasfilm, і для неї немає ніяких планів в майбутньому. Проте її пости в соціальних мережах, що ображають людей на підставі їхньої культурної та релігійної приналежності, огидні і неприйнятні.

За день до звільнення Карано поділилася в сторіс в своєму Instagram-акаунті декількома спірними постами, в одному з яких актриса порівняла розділений політичний клімат в сучасних США з нацистською Німеччиною і натякнула, що бути республіканцем сьогодні все одно що бути євреєм під час Голокосту.

Таке порівняння образило шанувальників «Зоряних воєн» і «Мандалорця», які у відповідь на ці пости запустили в соцмережах кампанію #FireGinaCarano (#ЗвільнітьДжинуКарано), і компанія Lucasfilm її підтримала.

Раніше Карано також ділилася в соцмережах дезінформацією про носіння масок у період пандемії та про шахрайство на виборах і навіть висміяла те, що трансгендерні люди вказують у своєму описі в Twitter-акаунті займенники, які відповідаю їхньому внутрішньому світу.

Після вона вибачилася за це і написала: «Я проти знущань, особливо [по відношенню] до найбільш уразливих, і [підтримую] свободу вибору».

Але в цей раз терпець Lucasfilm урвався остаточно.

У минулому році подібний скандал трапився з кастом ще одного популярного серіалу «Флеш». Звідти був звільнений актор Гартлі Сойєр, який ще до роботи в серіалі публікував в соцмережах расистські та сексистські твіти.

1360 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: