З'явився український трейлер фільму «Друзі назавжди» з Дакотою Джонсон і Джейсоном Сігелом

10 лютого 2021,  15:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Життя коротке, але дещо в ньому вічне. Дакота Джонсон, Джейсон Сігел і Кейсі Аффлек втілюють трійцю нерозлучних друзів, здатних разом подолати будь-які випробування долі, у надихаючій драмі «Друзі назавжди», до прем'єри якої залишився всього один місяць.

Ґрунтуючись на реальних подіях, кінострічка «Друзі назавжди» розповість історію про Метта Тіга, його дружину Ніколь Тіг та їхніх двох дочок. Життя сім'ї кардинально змінює невиліковна хвороба Ніколь. Тепер, коли Метту стає все важче бути одночасно і опікуном, і батьком, найкращий друг пари Дейн пропонує їм свою допомогу. Він переїздить до них, щоб підтримувати друзів до самого кінця...

Ролі Ніколь та Метта грають зірка фільмів «Арахісовий сокіл» і «Висока нота» Дакота Джонсон та лауреат премії «Оскар» Кейсі Аффлек.

А в образі Дейна ви напевно впізнаєте зірку хітового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Джейсона Сігела. Також в даній драмі з'явиться Гвендолін Крісті з популярного фентезі «Гра престолів».

Режисеркою цієї історії про справжню дружбу виступає Габріела Каупертвейт. Сценарій до неї написав Бред Інгелсбі. Його основою стала стаття Меттью Тіга.

Фільм «Друзі назавжди» вийде в український прокат 11 березня, як повідомляє його офіційний локалізований постер, що розташований нижче.

970 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: