Дивимося новий трейлер комедії «Нереальний КОПець» зі Ступкою, Бокланом і Юсипчуком

9 лютого 2021,  20:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дмитро Ступка і Богдан Юсипчук стають горе-напарниками в новому трейлері українського комедійного фільму «Нереальний КОПець», де також з'являться Станіслав Боклан, Анна Саліванчук і Влад Яма. Режисером комедії став Олександр БєлякСотка», «Гола правда»).

За особистим зверненням Президента України, всі діти чиновників мають вчитися і працювати в Україні. Начальник поліції Петро Бурундяк (Станіслав Боклан) викликає з Америки сина Василя (Дмитро Ступка) і влаштовує його працювати патрульним до управління поліції в Одесі. Досі основною роботою Василя Бурундяка було витрачання батьківських грошей, але зараз це задоволення вже в минулому.

Напарником Василя стає суворий лейтенант Богдан Громов (Богдан Юсипчук), який отримав наказ підготувати Василя Бурундяка до Поліцейського чемпіонату України, на якому вже через місяць буде присутній сам Президент. Чи вдасться Василю, який поки думає лише про те, щоб не зіпсувати свій манікюр, заряджаючи табельну зброю, перетворитися з кволого мажора на зразок українського поліцейського?

Тим часом Анна Саліванчук, яку ви можете знати завдяки комедіям «Свінгери» і «Свінгери 2» та хітовому серіалу «Одного разу під Полтавою», втілить молоду дружину героя Станіслава Боклана.

Побачити «Нереальний КОПець» на великих екранах ви зможете з 4 березня.

1153 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: