«Ніхто»: ТБ-ролик з Супербоула бойовика Девіда Літча повідомляє його нову дату прем'єри

9 лютого 2021,  16:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Краще подзвоніть Солу» Боб Оденкірк грає в Ліама Нісона (з нотками Джона Уіка) у вибуховому ТБ-ролику екшен-трилера «Ніхто», який був представлений на вихідних в рамках Супербоула.

Хатч Менсел (Боб Оденкірк) живе простим, непримітним життям, поки одного разу не натрапляє на групу небезпечних бандитів. Ставши на захист жінки, він сам перетворюється на мішень впливового гангстера, який прагне помсти. Тепер увесь свій гнів, що Хатч довгий час стримував всередині, вирветься назовні і відкриє його найтемніші сторони.

Компанію Оденкірку у фільмі режисера Іллі Найшуллера складуть зірка блокбастера «Диво-жінка» Конні Нільсен та зірка культової науково-фантастичної трилогії «Назад у майбутнє» Крістофер Ллойд.

Продюсерами даного вибухового проекту разом з Оденкірком виступають Девід ЛітчДедпул 2», «Атомна блондинка», «Форсаж: Гоббс та Шоу») і Дерек КолстадДжон Уік», «Джон Уік 2», «Джон Уік 3») .

Прем'єра екшену «Ніхто» повинна була відбутися в кінотеатрах України у лютому, але через пандемію коронавірусу вона була перенесена на 1 квітня.

886 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: