Син та батько: Раян Рейнольдс та Марк Руффало на новому кадрі фільму «The Adam Project»

6 лютого 2021,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Руффало опублікував в соцмережах новий кадр науково-фантастичної картини «The Adam Project», де він зіграє батька Раяна Рейнольдса. Як це можливо? Відповідь проста: подорожі у часі.

Події фантастики «The Adam Project», яку знімає режисер Шон Леві, будуть слідувати за пригодами героя на ім'я Адам, який відправиться назад у минуле, щоб врятувати світ, і під час цієї подорожі в часі він зустріне себе в дитинстві та своїх батьків в молодості.

В описі до нового кадру Руффало пожартував, що в цій напруженій сцені він розповідав Рейнольдсу, своєму синові з майбутнього, про те, звідки беруться діти:

Передаю знання про пташок та бджілок моєму синові у [фільмі] «The Adam Project» Раяну Рейнольдсу. Йому явно було складно це зрозуміти, оскільки я використовував [аналогію] слонів і курчат, щоб додати трохи іскор в історію кохання.

Маму Рейнольдса і дружину Руффало зіграє актриса Дженніфер Гарнер, яка вийшла заміж за Руффало у відомій романтичній комедії «З 13 в 30». Компанію їм складе Зої Салдана, відома завдяки франшизам «Аватар» та «Вартові Галактики». А головну лиходійку цієї історії втілить номінантка на премію «Оскар» Кетрін Кінер.

Тим часом Адама в дитинстві зіграє актор Walker Scobell, якого ви можете побачити на першому кадрі фільму, що розташований нижче, разом з Рейнольдсом.

Прем'єра фантастики «The Adam Project» відбудеться на Netflix у 2021 році.

1588 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: