«Місія неможлива 7»: перший погляд на небезпечну героїню Пом Клемент'єфф

6 лютого 2021,  18:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер очікуваного бойовика «Місія неможлива 7» Крістофер МакКворрі поділився парочкою атмосферних знімків за участю нової героїні франшизи, яку втілює зірка блокбастерів «Вартові Галактики 2» і «Месники: Війна нескінченності» Пом Клемент'єфф.

У новій пригоді Тома Круза та його бравої команди Клемент'єфф втілить «фатальну жінку», і хоча деталі про її героїню поки тримаються в суворій таємниці, але фотографії МакКворрі показують, що жартувати з нею точно не варто.

На першому знімку актриса, чия героїня буде атомною блондинкою, яка любить носити чорне, позує в чорній захисній масці на площі старого європейського міста, пильно дивлячись в об'єктив фотографа.

Другий кадр показує Клемент'єфф без маски і в повний зріст в вагоні-ресторані шикарного європейського потягу, але, судячи з вогнегасника в її руках, вона прийшла туди не для спокійної вечері.

Також в сьомому фільмі шпигунської саги «Місія неможлива» з'являться ще дві актриси з кіновсесвіту Marvel: Гейлі Етвелл (Пеггі Картер з «Першого месника») і Анджела Бассетт (королева-мати Рамонда з «Чорної пантери»).

Прем'єра екшену «Місія неможлива 7» очікується у жовтні.

1652 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: