Серіал «Емілі в Парижі» отримав 2 номінації на «Золотий глобус»

4 лютого 2021,  20:18 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Головним сюрпризом оголошення номінантів на премію «Золотий глобус» стало те, що хітовий серіал від Netflix «Емілі в Парижі», який було дуже модно лаяти минулої осені, отримав одразу 2 номінації.

Наступного церемонії нагородження премії «Золотий глобус» драматична комедія про пригоди американки в столиці Франції «Емілі в Парижі» претендуватиме на нагороди в категоріях Найкращий комедійний серіал і Найкраща актриса в комедійному серіалі. Статуетку в другій категорії може отримати актриса Лілі Коллінз, яка зіграла ту саму Емілі.

Дізнавшись про свою номінації на «Золотий глобус», яка є другою в її кар'єрі, Коллінз поділилася в Instagram веселими селфі зі своїм псом:

Я спробувала розділити це хвилювання з @redforddog, але, може бути, для нього ще занадто рано... така велика честь бути номінованою на «Золотий глобус»! Я рада і за мою сім'ю «Емілі в Парижі» (мій перший продюсерський проект!), І за неймовірну команду «Манка». Який дикий ранок! [Слова] захоплена і вдячна навіть не можуть сповна це описати...

Коллінз також зіграла в біографічній драмі Девіда Фінчера «Манк», яка вчора отримала цілих 6 номінацій на «Золотий глобус».

Разом з «Емілі в Парижі» Найкращим комедійним серіалом минулого року можуть стати «Бортпровідниця», «Велика», «Тед Лассо» та «Шіттс Крік».

Читайте також: Номінанти на «Золотий глобус-2021».

1842 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: