«Поїздка в Америку 2»: новий трейлер комедії з Едді Мерфі жартує про Ваканду

4 лютого 2021,  15:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер очікуваної комедії «Поїздка в Америку 2» знайомить нас ближче зі спадкоємцями замундского принца Акіма, в образі якого повертається Едді Мерфі. А також номінант на премію «Оскар» виступив її сценаристом.

У продовженні фільму «Поїздка в Америку», чиї події розвиваються через 30 років, недавно коронований Акім та його вірний слуга Семмі відправляються назад у Квінс, Нью-Йорк, щоб відшукати втраченого сина Акіма і зробити з нього справжнього принца (оскільки «Замунда справжня нація, а Ваканда вигадана»).

Семмі знову зіграє комік Арсеніо Голл, сина Акіма Лавелля та його маму втілять Жермен Фаулер і Леслі Джонс, тоді як дружину Акіма королеву Лізу зіграє Шері Гідлі, а їхню старшу дочку, яка не в захваті від появи на горизонті старшого брата-спадкоємця, втілює актриса Кікі Лейн з торішнього супергеройського екшену «Безсмертна гвардія».

Компанію їм в кадрі складуть актори Джон Еймос, Трейсі Морган, Веслі Снайпс і Джеймс Ерл Джонс. Режисером сиквела виступає Крейг Брюер.

Фільм «Поїздка в Америку 2» повинен був вийти в український прокат ще у грудні, але в зв'язку з пандемією коронавірусу його прем'єра тепер відбудеться на стримінговій платформі Amazon на початку весни, 5 березня.

1134 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: