Тімоті Шаламе зніметься в новому фільмі Лука Гуаданьїно про канібалізм

30 січня 2021,  18:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Лука Гуаданьїно запросив в новий проект «Bones And All» зірку свого хітового фільму «Назви мене своїм ім'ям» Тімоті Шаламе, завдяки якому актор отримав в 2018 році свою першу номінацію на «Оскар».

Сайт Deadline повідомив в четвер, що Тімоті Шаламе та зірка горора «Смертельний лабіринт» Тейлор Расселл зараз ведуть переговори з Гуаданьїно з приводу головних ролей в його наступному фільмі «Bones And All».

Деталі про сюжет «Bones And All» поки не розголошуються, але це буде лав-сторі в жанрі жахи, події якої будуть розвиватися навколо персонажів Шаламе та Расселл. А також фільм торкнеться теми канібалізму.

Після успіху стрічки «Назви мене своїм ім'ям» Шаламе і Гуаданьїно декілька разів розглядали можливість возз'єднатися в новому проекті, але на шляху до втілення цього ставали конфлікти їхніх зайнятих графіків.

Фільм «Назви мене своїм ім'ям» зробив Шаламе однією з головних зірок Голлівуду нового покоління. Після він зіграв роль короля Генріха V в історичному фільмі від Netflix «Король», виконав головну чоловічу роль в новій адаптації роману Луїзи Мей Олкотт «Маленькі жінки» від Грети Гервіг, а в майбутньому його можна буде побачити в новій кінострічці Веса Андерсона «"Французький вісник" від "Ліберті, Канзас Івнінг Сан"» та науковій фантастиці Дені Вільньова «Дюна».

Ви також можете знати Расселл завдяки науково-фантастичному серіалу «Загублені в космосі» та фільму «Хвилі», останній з яких приніс актрисі в 2019 році нагороду Прорив року за версією премії Gotham Awards.

1895 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: