Брі Ларсон і Терон Еджертон зіграють в нових серіалах від платформи Apple

29 січня 2021,  20:35 | Кастінг | Автор: Олена Стрельбицька

Стримінгова платформа Apple TV+ продовжує розширювати свої горизонти. Вона збирається зняти драматичний серіал «Lessons in Chemistry» за участю Брі Ларсон та кримінальний серіал «In With The Devil» з Тероном Еджертоном в головній ролі.

Події серіалу «Lessons in Chemistry» («Уроки хімії») будуть розвиватися в 1960-х роках і засновані на майбутньому дебютному романі письменниці Бонні Гармус.

У цій адаптації лауреатка премії «Оскар» Брі Ларсон втілить «Елізабет Зотт, чия мрія стати науковицею стає на паузу в суспільстві, яке вважає, що жінки належать до домашньої, а не професійної сфери. Коли Елізабет виявляє, що вагітна і зовсім одна, і її звільняють з лабораторії, вона погоджується на роботу ведучою в кулінарному телешоу і має намір навчити націю забутих домогосподарок — і чоловіків, які раптово її слухають, — набагато більшого, ніж рецепти».

Ларсон, яку ви можете знати по ролі супергероїні Капітана Марвел в блокбастерах від Marvel Studios, також виступить виконавчим продюсером проекту.

У минулому році ви могли побачити її у кіно в драмі «Судити по совісті».

«In With The Devil» («Замкнені з дияволом») буде 6-серійним міні-серіалом від Денніса Ліхейна, автора хітового роману «Острів проклятих», який був екранізований Мартіном Скорсезе.

Сюжет серіалу зосереджується на близьких стосунках між двома ув'язненими і досліджує, на що люди готові піти, щоб спокутувати свої гріхи — і чи можливо взагалі справжнє відпущення гріхів. Відповідно до опису від Apple TV+, ця історія «руйнує кримінальний жанр, вдаючись до допомоги тих самих людей, яких посадили за ґрати, щоб розкрити її таємницю, і демонструє, що правда насправді може виявитися ще більш дивною, аніж вигадка».

Еджертон, відомий завдяки фільмам «Кінгсман», не тільки виконає тут головну роль, а й буде продюсувати цей міні-серіал разом з Ліхейном.

Нещодавно актор зіграв Елтона Джона в біографічній стрічці «Рокетмен», за яку він отримав премію «Золотий глобус».

1730 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: