Кетрін Ньютон і часова петля в трейлері фільму «Карта крихітних досконалих речей»

28 січня 2021,  19:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році Кетрін Ньютон обмінювалася тілами з серійним вбивцею в слешері «Химери», а в цьому на неї чекає нове фантастичне випробування часова петля в романтичній комедії «Карта крихітних досконалих речей».

Головними героями фільму з довгою назвою «Карта крихітних досконалих речей» («The Map of Tiny Perfect Things») виступає дотепний тінейджер Марк, який проживає один і той же день знову і знову, та загадкова дівчина Маргарет, яка також застрягла в цій петлі часу. Між Марком і Маргарет виникає магнетичне партнерство, і герої відправляються на пошуки крихітних досконалих речей, що здатні зробити їхній день ідеальним. Далі слідує історія кохання з фантастичним сюжетним поворотом, коли вони починають міркувати про те, як їм вибратися з цього нескінченного дня. І чи варто взагалі його залишати.

Ньютон втілює Маргарет, яка мріє стати інженером-астронавтом, а роль Марка грає актор Кайл АлленАмериканська історія жахів», «Все моє життя»). Режисером їхніх пригод виступає Йен Семюелс.

На платформі Amazon Prime онлайн-прем'єра фільму «Карта крихітних досконалих речей» відбудеться перед Днем св. Валентина, 12 лютого.

До речі, в майбутньому на Ньютон чекає ще більше науково-фантастичних пригод, оскільки вона зіграє дочку Скотта Ленга/ супергероїню Висоту, в майбутньому супергеройському екшені від Marvel Studios «Людина-мураха 3».

2284 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: