«Спенсер»: перший погляд на Крістен Стюарт у фільмі про принцесу Діану

27 січня 2021,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зустрічайте нову кіноверсію принцеси Діани! Минулого року в цьому образі публіку підкорювала актриса Емма Коррін в серіалі «Корона», а тепер прийшла черга Крістен Стюарт, яка зіграє легендарну принцесу в кінострічці «Спенсер».

На честь старту зйомок біографічної драми «Спенсер», яку знімає режисер фільму «Джекі» Пабло Ларраін, в мережі з'явився її перший кадр з Крістен Стюарт в образі принцеси Діани, де актриса вражає своїм перевтіленням.

Фільм Ларраіна покаже події одного доленосного для Діани вік-енду, коли вона зустрічала Різдво разом з королівською родиною в Сандрінгемскому палаці в Норфолку. Саме тоді вона твердо вирішила розлучитися з принцом Чарльзом.

Разом з кадром Стюарт розповіла, про що саме буде ця історія:

«Спенсер» буде зануренням в емоційне уявлення про те, ким була Діана в цей ключовий момент свого життя. Це фізичне ствердження суми її частин, яке починається з її першого прізвища, Спенсер. Це болісне зусилля для неї повернутися до себе, поки Діана намагається зберегти те, що для неї означає ім'я Спенсер.

Також стало відомо, що компанію Стюарт в цьому очікуваному байопіку складуть актори Тімоті СполлМістер Тернер»), Саллі ГокінсФорма води») та Шон ГаррісМісія неможлива: Нація ізгоїв»). Фільм був написаний сценаристом Стівеном НайтомПорок на експорт», «Гострі картузи»).

Прем'єра біографічної драми «Спенсер» очікується восени.

1737 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: