Стартували зйомки блокбастера «Тор: Любов і грім» з Крісом Гемсвортом

27 січня 2021,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт і Тайка Вайтіті відзначили початок знімального процесу супергеройського екшену «Тор: Любов і грім», нової екранізації коміксів Marvel, отримавши благословення корінних народів Австралії.

У вівторок, 26 січня, був національний День Австралії, і саме цю знакову дату режисер Тайка Вайтіті і виконавець ролі Тора Кріс Гемсворт обрали для старту зйомок свого нового супергеройського блокбастера.

Щоб вшанувати австралійські традиції і отримати благословення корінних народів Австралії, вони взяли участь у традиційній церемонії. Після Вайтіті поділився фотографіями з цієї події в Twitter, написавши поруч:

Почали «Тор: Любов і грім» вітальною церемонією від танцюристів гамай з нації Гадігал і Бідіагал та каракія з Те Арангануї. Я закликаю всіх кінематографістів познайомитися з корінними народами при зйомці ваших фільмів. Це того варте, і це правильне рішення.

Блокбастер «Тор: Любов і грім» буде четвертим сольником від Marvel Studios про пригоди бога грому Тора, який родом з Асгарду. Разом з Гемсвортом в ньому зіграють Наталі Портман (Джейн Фостер/Жінка-Тор), Тесса Томпсон (Валькірія), Джеймі Александер (Леді Сіф) та Крістіан Бейл (Горр/Бог-м'ясник), а також в камео з'являться Вартові Галактики.

«Тор: Любов і грім» прибуде в кінотеатри навесні 2022 року.

1788 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: