Новий трейлер 3 сезону «Зачарованих» подорожує в минуле

25 січня 2021,  13:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Забули про те, що відбувалося в минулому сезоні фентезійного серіалу «Зачаровані»? Тоді новий ретроспективний трейлер нагадає вам його ключові події.

На початку трейлера ми бачимо старшу сестру Мейсі (Мадлен Манток), яка, сидячи за столом на горищі свого будинку, вмикає диктофон і каже:

Я навіть не знаю, з чого почати. Але на випадок того, що це все дійсно піде до біса, я просто хочу переконатися в тому, що існує запис того, що сталося.

Мейсі згадує, що рік тому за ними прийшов найманий вбивця, який виявився темним хранителем Гаррі (Руперт Еванс), і вона, Мел (Мелоні Діас) та Меггі (Сара Джеффрі) втекли від нього через портал і були змушені жити в бігах.

Вони звинувачували в своїх бідах Ебігейл (Поппі Дрейтон), але виявилося, що за всім стоять люди. Мільярдер Джуліан Ши (Ерік Бальфур) та його тітка Вів (Мелінда МакГроу) об'єдналися з групою, що називає себе Фракція, і створили технологію, щоб вкрасти їхню магію.

Але головним моментом даного трейлера все-таки є той поцілунок Мейсі і Гаррі! Сподіваємося, що їхня історія буде більш щасливою, ніж у Пайпер та Лео.

Прем'єрна серія 3 сезону серіалу «Зачаровані», яка називається «An Inconvenient Truth» («Незручна правда»), вийшла на американському телебаченні вчора, 24 січня. У ній «життя Зачарованих опиняються під загрозою, поки до них наближається Фракція».

1158 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: