Дивіться український трейлер фільму «Ґодзілла проти Конґа» від Warner Bros.

24 січня 2021,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найбільш очікуваний трейлер тижня (а може і всього січня) прибув! Студії Warner Bros. Pictures та Legendary Pictures поділилися сьогодні епічним трейлером науково-фантастичного блокбастера «Ґодзілла проти Конґа», який обіцяє поєдинок небачених масштабів.

Разом з трейлером був представлений офіційний синопсис четвертого фільму кіновсесвіту MonsterVerse, який зняв режисер Адам Вінгард:

Міфічні гіганти зійдуться у видовищній битві у фільмі «Ґодзілла проти Конґа», а доля людства висітиме на волосині. Конґ і його захисники вирушають у небезпечну подорож на пошуки своєї справжньої домівки. До них приєднується осиротіла дівчинка Цзя, яка має унікальний і сильний зв’язок із Конґом. Однак несподівано на своєму шляху вони зустрічають розлюченого монстра Ґодзіллу, що несе руйнування всюди, де ступить його нога. Епічне зіткнення двох титанів, спровоковане небаченими силами, – це тільки ключ до розгадки таємниці, захованої у самому ядрі Землі.

Цього разу в епіцентрі протистояння гігантських монстрів опиняться такі відомі актори, як Александр Скарсгард, Ейса Гонсалес, Міллі Боббі Браун, Джуліан Деннісон, Ребекка Голл, Браян Тайрі Генрі, Сюн Огурі, Ленс Реддік, Кайл Чандлер та Деміан Бічір.

Українська прем'єра фільму «Ґодзілла проти Конґа» відбудеться 26 березня.

2204 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: