Третя серія «Ванда/Віжн» згадала події фільму «Месники: Ера Альтрона»

23 січня 2021,  18:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій серії серіалу «Ванда/Віжн» Ванда отримала ще один несподіваний привіт з реального життя, який змусив її згадати про трагічні події, що сталися в блокбастері «Месники: Ера Альтрона».

Обережно, якщо ви ще не дивилися 3 серію «Ванда/Віжн», то далі читайте на свій ризик, оскільки тут присутні СПОЙЛЕРИ.

У третій серії «Ванда/Віжн» вагітність Ванди (Елізабет Олсен) прогресувала неймовірними темпами, і вже наприкінці серії Багряна відьма народила двійню.

Поки Віжн (Пол Беттані) бігав за лікарем, пологи у супергероїні довелося приймати її подрузі Джеральдіні (Тейона Парріс), яку анітрохи не здивувало положення Ванди. І коли Ванда дивилася на своїх близнюків, які мирно спали в колисці, вона згадала, що теж є близнюком і що у неї був брат П'єтро (Аарон Тейлор-Джонсон), він же Ртуть.

При згадці імені П'єтро вираз обличчя Джеральдіни змінився, і вона, подивившись на Ванду, запитала її: «Його вбив Альтрон?» Таким чином, бажаючи проявити співчуття, Джеральдіна розкрила той факт, що вона не є мешканкою містечка Вествью і потрапила сюди без запрошення Ванди.

З чим Ванда тут же розібралася, викинувши незвану гостю з реальності геть зі свого дому й з міста. Буквально.

Згадка імені П'єтро породила теорію про те, що Ванда може повернути свого брата з мертвих, раз вона здатна змінювати реальність за своїм бажанням, але хто знає, чим це обернеться. Можливо, болючі спогади про втрату брата змусять Багряну відьму ще більш люто чіплятися за вигадану реальність, де вони з Віжем живуть довго і щасливо.

Нова серія «Ванда/Віжн» вийде в наступну п'ятницю, 29 січня.

3578 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: