«Ванда/Віжн»: той дивний символ розкриває появу нової секретної організації

21 січня 2021,  18:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Уважні глядачі напевно помітили, що протягом перших серій супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» раз у раз на різних предметах можна було помітити символ меча, який зображений у колі. І він є дуже важливою підказкою до майбутнього всесвіту MCU.

У серіалі «Ванда/Віжн» Ванда Максімофф (Елізабет Олсен) та Віжн (Пол Беттані) опинилися в альтернативній реальності, де вони одружилися і вирушили жити в ідилічному містечку Вествью. Але дуже скоро Ванда починає помічати, що навколо відбуваються дивні речі, і на цих речах є загадковий символ.

Наприклад, ви могли побачити даний символ на тому кольоровому іграшковому вертольоті, який Ванда знайшла в кущах перед своїм будинком у другій серії, і цей символ є емблемою секретної організації М.Е.Ч. (S.W.O.R.D.), що в коміксах Marvel виступає космічним аналогом Щ.И.Т.а.

Члени організації спостерігають за Вандою та Віжном в їхній дивній реальності, і, судячи з вертольотика, намагаються передати нашим героям послання з реального світу.

Членом організації М.Е.Ч. буде Моніка Рамбо (Тейона Парріс), вона ж хрещениця Керол Денверс/Капітана Марвел (Брі Ларсон). Ванда познайомилася з нею в другій серії, але, схоже, спогади Моніки були змінені, оскільки вона назвалася Джеральдіною.

Також на М.Е.Ч. може працювати агент Джиммі Ву (Рендолл Пак), який вже з'являвся в супергеройському екшені «Людина-мураха та Оса». Це Джиммі намагався докричатися до Ванди за допомогою радіо в тій самій серії.

Наступно серія серіалу «Ванда/Віжн», яка вже буде кольоровою і покаже вагітність Ванди, вийде на платформі Disney+ завтра, 22 січня.

2612 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: