«Колишня з того світу»: історія де третій – привид. З 25 січня в кіно

21 січня 2021,  17:44 | Статті

25 січня закінчується локдаун і кінотеатри відкривають свої двері для глядачів (звісно, з дотриманням антивірусних заходів) і одразу ж пропонують до перегляду нові фільми. Один з них – «Колишня з того світу» з Деном Стивенсом, Айлою Фішер і Леслі Манн в головних ролях. Пропонуємо прочитати невелику статтю про цей фільм:

Події комедії «Колишня з того світу» відбуваються в Англії 30-х років. Головний герой – детективний письменник Чарльз (Ден Стівенс), страждає від творчої кризи в розкішному особняку стилю Арт-деко. Страждає він, розпиваючи вишукані коктейлі, не сам, а разом зі своєю красунею дружиною Рут (Айла Фішер), яка незадоволена низькою продуктивністю чоловіка по всіх фронтах.

Замість того, щоб насолоджуватися своїм шлюбом, пара змушена чекати, коли на Чарльза зійде натхнення і його "Біг-Бен знову почне дзвонити". Тиск обставин посилюється від того, що замовником сценарію за одним із творів письменника є його тесть, за сумісництвом впливовий кіномагнат.

Пара вже практично втратила надію знайти якийсь дієвий засіб, коли поїздка в театр на гучну виставу загадкової мадам Аркаті (Джуді Денч) наштовхує Чарльза на ідею. Незважаючи на те, що виступ медіума відверто провалився та її містичні здібності викликають сумніви, письменник запрошує мадам Аркаті на приватний сеанс.

Чарльз переконаний, що «спіритичні дива» спілкування з потойбічним світом мають величезний драматичний потенціал. Або, хоча б, дадуть привід посміятися над невдалим медіумом в компанії запрошених друзів. Однак, сеанс мадам Аркаті проходить далеко не так, як уявлялося. Викликаний раптовим ударом блискавки стрибок напруги ще можна пояснити випадковістю, а ось викликаний з того світу дух померлої першої дружини письменника навряд чи можна назвати справою випадку.

Незважаючи на те, що Ельвіра (Леслі Манн) померла багато років тому, вона починає переслідувати Чарльза кожної миті. Спочатку горе-письменник намагається позбавиться від настирливої ​​присутності привида і переконати в його існуванні оточуючих, які ставлять під сумнів його адекватність. Але, незабаром, коли завдяки поверненню "музи" слова починають складатися необхідний текст, Чарльз починає бачити переваги її присутності в своєму житті.

Те, що відбувається, далеко не радує його нинішню дружину Рут. З огляду на те, що Ельвіра не згодна змиритися з тим, що вона і Чарльз більше не разом і готова створити нескінченний потік неприємностей і навіть кілька нещасних випадків для того, щоб виправити ситуацію.

Чи вдасться їй задумане і хто в підсумку покине любовний трикутник – дивіться в кінотеатрах України вже з 25 січня.

1861 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: