Леді Гага виконала гімн США на інавгурації Джо Байдена: «Це честь для мене»

21 січня 2021,  14:39 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Відома американська співачка Леді Гага отримала честь заспівати національний гімн Сполучених Штатів «The Star-Spangled Banner» під час церемонії інавгурації 46-го президента США Джо Байдена, яка відбулася у середу, 20 січня.

За декілька хвилин перед своїм виступом Гага написала у Twitter:

Співати наш національний гімн для американських людей це честь для мене. Я буду співати під час церемонії, переходу, моменту змін між президентами 45 і 46. Для мене це має величезне значення. Мій намір визнати наше минуле, зцілити наше сьогодення і пристрасно бажати майбутнього, в якому ми з любов'ю працюємо разом. Я буду співати серцям усіх людей, що живуть на цій землі. З повагою і добротою, Леді Гага.

На початку її виходу помітно, що співачка хвилюється, оскільки це історичний момент, до якого США йшли через великі терни, але щойно вона починає співати, хвилювання відлітає, і вона вражає силою свого голосу та почуттями, які вкладає в кожну строчку гімну.

Гага була одягнена в синьо-червону сукню від італійського модного будинку Schiaparelli, коли вона проголосила «The Star-Spangled Banner» перед президентом Байденом та віце-президентом Камалою Гарріс серед безлічі інших присутніх. Окрасою сукні став золотий голуб, символ миру.

Раніше Гага вже виконувала національний гімн під час церемонії відкриття Супер Боула 50, який пройшов в 2016 році.

1084 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: