Відео дня: зірка «Месників» Джеремі Реннер тренується з дитячим луком на карантині

20 січня 2021,  20:04 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Джеремі Реннер, він же Соколине око з фільмів про Месників, поділився в соцмережах веселим відео, де він показує, як залишається в формі, поки карантин і зима не пускають його на стрільбище.

Клінт Бартон/Соколине око є найвлучнішим лучником в рядах супергероїв Marvel, так що для цієї ролі Реннеру довелося навчитися відмінно стріляти з лука. І, щоб не втратити цей цінний навик в перерві між зйомками свого супергеройського серіалу «Соколине око», він влаштував собі домашнє «стрільбище».

Його тренування на цьому «стрільбищі» з дитячими луком та стрілами, що належать його доньці, ви можете побачити у відео вище, яким актор поділився у вівторок на своїй сторінці в Instagram, написавши поруч:

Тренування на карантині в домашніх умовах... в стилі 8-річної дитини. #СоколинеОкоВдома

У серіалі «Соколине око», виробництвом якого займається стримінгова платформа Disney+ і Marvel Studios, Клінт тренуватиме свою наступницю Кейт Бішоп, роль якої виконає Гейлі Стайнфелд.

Перед Різдвом та Новим роком Реннер був помічений на зйомках серіалу «Соколине око», які проходять в Нью-Йорку, в смокінгу. Прем'єра цього серіалу очікується в кінці 2021 року або на початку 2022.

2329 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: