«Ванда/Віжн»: хто посилає ті загадкові сигнали Ванді по радіо у другій серії?

19 січня 2021,  19:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви вже теж подивилися перші дві серії серіалу «Ванда/Віжн», то вас напевно спантеличив той загадковий голос, який Ванда Максімофф почула по радіо. І ми вже знаємо, кому саме з кіновсесвіту Marvel він належить.

Обережно, якщо ви ще не дивилися серіал «Ванда/Віжн», то далі читайте на свій страх і ризик, оскільки в даному матеріалі присутні СПОЙЛЕРИ.

Супергеройський серіал «Ванда/Віжн» показує, як Ванда Максімофф (Елізабет Олсен) та Віжн (Пол Беттані) одружилися і переїхали в тихе містечко Вествью, щоб жити там нормальним життям, але дуже скоро їхня ідилія почала руйнуватися на наших очах.

У другій серії, яка була чорно-білою, як і перша, Ванда знайшла в кущах поряд з будинком червоний іграшковий вертоліт, а коли вона була на зустрічі з іншими жінками Вествью, що організувала Дотті Джонс (Емма Колфілд), то почула, як чоловічий голос кликав її з радіо:

Ванда, Ванда! Хто це з тобою робить, Ванда?!

І, як вже підтверджено офіційно, володарем цього голосу є агент Джиммі Ву (Рендолл Пак), якого ви могли бачити в екшені «Людина-мураха та Оса». Джиммі раніше працював на організацію Щ.И.Т., після розпаду якої вступив на службу до ФБР.

У фільмі «Людина-мураха та Оса» Джиммі був офіцером, якого приставили до Скотта Ленга/Людини-мурахи (Пол Радд) в рамках його умовно-дострокового звільнення, і стежив за тим, щоб Скотт не втік з-під домашнього арешту.

Так що реальність все сильніше пробивається у казковий світ Ванди та Віжна, і ми сподіваємося, що Джиммі встигне достукатися до Ванди, поки не сталося чогось жахливого.

Третя серія серіалу «Ванда/Віжн» вийде в п'ятницю, 22 січня.

2210 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: