«Мьюзік»: вийшов трейлер скандального фільму співачки Сіа з Медді Зіглер та Кейт Гадсон

19 січня 2021,  12:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисерський дебют співачки Сіа під назвою «Мьюзік», який активно критикували за його кастинг, все-таки відбувся і минулого тижня вийшов в прокат в її рідній Австралії. Дивимося його новий трейлер.

Музична драма «Мьюзік» («Music») розповідає про молоду жінку на ім'я Зу, яка нещодавно зав'язала з алкоголем і наркотиками, оскільки стала опікуном своєї зведеної сестри Мьюзік, молодої дівчини з аутизмом. Тепер вони мають знайти спільну мову і стати справжньою родиною.

Зу грає номінантка на премію «Оскар» Кейт Гадсон, а Мюзік втілює знаменита танцівниця Медді Зіглер, яка прославилася завдяки участі в кліпах Сії. У Зіглер немає аутизму, тому багато хто критикував її вибір на головну роль у фільмі про дівчинку з аутизмом.

Компанію їм на екрані складають зірка мюзиклу «Гамільтон» Леслі Одом мол. та номінант на премію «Золотий глобус» Гектор Елізондо.

У трейлері звучить нова пісня Сії «Together», яка очолила її дев'ятий студійний альбом «Music». Він складається з 10 нових надихаючих композицій, що стануть саундтреком цього фільму.

Вихід «Мьюзік» в український прокат поки не планується, але це ще може змінитися, оскільки через пандемію COVID-19 складно щось прогнозувати.

1221 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: