Том Голланд в костюмі Людини-павука був помічений на зйомках свого третього сольника

18 січня 2021,  16:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки поки безіменного супергеройського блокбастера «Людина-павук 3» перекочували з закритою кіностудії на вулиці міста Атланта, завдяки чому папараці вже встигли зловити в об'єктив своїх камер актора Тома Голланда в його суперкостюмі.

У суботу, 16 січня, Голланд провів день на знімальному майданчику в Атланті в червоно-чорному костюмі і масці Людини-павука, як показують фотографії, якими тут же поділився сайт Just Jared Jr..

Голланд знімався в сценах, де компанію йому склав юний актор, чиї ім'я та роль поки не розголошуються. Але цей новачок буде виконувати якісь трюки, оскільки до його спини були приєднані спеціальні троси.

У перервах між сценами Голланда можна було побачити в теплому бордовому пуховику і в захисній медичній масці, що є обов'язковою для всіх членів акторського складу і знімальної групи в умовах пандемії COVID-19.

Деталі про сюжет третьої сольного пригоди Людини-павука тримаються в суворій таємниці, але ходять чутки, що в ньому з'являться два інших Людини-павука у втіленні Тобі Магуайра та Ендрю Гарфілда і що це буде історія про мультивсесвіт.

Офіційно підтверджено, що в новому супергеройському блокбастері Джона Воттса разом з Голландом зіграють Бенедикт Камбербетч, Зендея, Джейкоб Баталон, Маріса Томей, Джеймі Фокс, Альфред Моліна і Тоні Револорі.

Українська прем'єра блокбастера «Людина-павук 3» запланована на 16 грудня 2021 року. Але ця дата все ще може бути змінена.

2677 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: