З'явився божевільний трейлер фільму «Країна чудес Віллі» з Ніколасом Кейджем

18 січня 2021,  13:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі знаємо, кому дзвонити, якщо в окрузі розбушувалися привиди, а до кого звертатися, якщо в парку атракціонів зійшли з розуму іграшки-аніматроніки? Звичайно, до Ніколаса Кейджа, підказує трейлер кривавого трилера «Країна чудес Віллі».

Сюжет фільму буде слідувати за тихим волоцюгою у втіленні Кейджа, якого обманом змусили працювати прибиральником в тепер уже закритому парку атракціонів «Країна чудес Віллі». Мирські завдання раптово перетворилися на тотальну боротьбу за виживання проти демонічних аніматроніків, у яких прокинулася жага крові.

Разом з повноцінним трейлером був представлений новий постер, де над Кейджем та іншими героями цього божевілля нависає купа закривавлених і дуже голодних ляльок. А його слоган з іронією зазначає:

2020-й рік ще не закінчився, дітки!

Онлайн-прем'єра «Країни чудес Віллі», режисером якої виступає Кевін Льюїс, відбудеться 12 лютого.

У минулому році Кейдж знову озвучив батька печерної сімейки в комедійно-пригодницькому мультфільмі «Сімейка Крудсів: Нова ера», зараз його можна побачити на стримінгових платформах в науково-фантастичному екшені «Джиу-джитсу: Битва за Землю», а у травні в український прокат вийде гостросюжетний трилер «Острів Гренд-Айл», де він також виконає головну роль.

1161 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: