«Бетвумен»: дивимося епічний фрагмент прем'єрної серії 2 сезону з новою Бетвумен

18 січня 2021,  13:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легенда Багряного лицаря триває! На честь прем'єри 2 сезону супергеройського серіалу «Бетвумен» канал The CW порадував нас розширеним фрагментом його першої серії, який показує несподівану зустріч Раян з Мері та Люком в тунелі під Ґотемом.

Намагаючись з'ясувати, що сталося з Кейт Кейн (Рубі Роуз), Люк (Камрус Джонсон) та Мері (Ніколь Кан) відстежують сигнал GPS, який приводить їх в тунель під містом, де вони бачать фігуру в плащі, масці та перуці Бетвумен.

Мері з криком: «Кейт, ти жива», кидається до цієї постаті, але, коли та повертається, вони з Люком розуміють, що перед ними інша жінка.

Це експерт з бойових мистецтв Раян Вайлдер (Джавісія Леслі), яка знайшла костюм Бетвумен і вирішила приміряти його для нічної прогулянки Ґотемом. Раян говорить засмученим Люку і Мері, що вона бачила, як літак Кейт впав, і співчуває їхній втраті.

Мері ввічливо просить Раян віддати їм костюм Бетвумен, але Раян говорить їм, що вона з ним «ще не закінчила». Вона каже, що вона знає, що «вона ніякий не символ, у неї немає відомого імені або спадщини», як у Кейт. Але у неї є причина не віддавати костюм:

Тому, що я це цифра. Я дочка 327 чорних матерів, які померли під час пологів в той рік. Я чек на 20 доларів в день, який надсилають в будинок для людей з медичними потребами. Я ув'язнена номер 40757 18 місяців за злочин, якого я не скоювала. Але я можу жити з усіма цими цифрами, оскільки для мами, яка мене удочерила, я завжди була номером 1. Але виявляється, вона лише 1 з чверті мільйона убитих людей, які не отримали правосуддя. І з цим я не можу жити. Так що ви отримаєте цей костюм назад, коли її вбивця буде мертвий.

І після цієї сильної промови Раян/Бетвумен відлітає з тунелю на тросі.

Дивіться також повноцінний трейлер 2 сезону «Бетвумен» з Джавісією Леслі, щоб побачити, що нового Багряного лицаря чекає в майбутньому.

861 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: