Аріана Гранде закінчила зйомки у фільмі від Netflix «Не дивись вгору»

17 січня 2021,  02:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Співачка і актриса Аріана Гранде повідомила в соцмережах, що її зйомки в очікуваній комедію «Не дивись вгору», яку продюсує Netflix, підійшли до кінця.

В п'ятницю, 15 січня, зірка популярного серіалу «Вікторія – переможниця» поділилася в сторіс в своєму Instagram-акаунті фотографією дверей трейлера зі зйомок фільму «Не дивись вгору» зі словами:

Закінчила зйомки.

Дана фотографія також підтвердила, що героїню Гранде в цій зірковій комедії про наближення кінця світу зватимуть Райлі Біна.

Над її ім'ям на двері трейлера можна помітити невеликий астероїд, який відсилає до сюжету фільму: він слідує за «двома недосвідченими астрономами, які повинні відправитися в масштабний прес-тур, щоб попередити людство про наближення астероїда, який знищить Землю».

Цих недосвідчених вчених зіграють лауреати премії «Оскар» Дженніфер Лоуренс та Леонардо ДіКапріо, і перший погляд на їхніх персонажів був розкритий раніше на цьому тижні в епічному трейлері майбутніх кінопрем'єр Netflix.

Для Гранде та Netflix це буде вже не перший випадок співпраці перед Різдвом, наприкінці 2020 року, на цій платформі вийшов її фільм-концерт «Аріана Гранде: Excuse Me, I Love You», який розповідає про її світовий тур Sweetener.

3632 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: