Український постер і дата прем'єри фільму «Афера Олівера Твіста»

15 січня 2021,  19:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найвідоміший злодій Лондона повертається! Представляємо офіційний український постер кримінальної стрічки «Афера Олівера Твіста», яка буде сучасною адаптацією книги «Олівер Твіст» Чарльза Діккенса.

У сучасному погляді на класичний роман Чарльза Діккенса від режисера Мартіна Овена юний талановитий художник Олівер Твіст, який живе в Лондоні, випадково потрапляє в банду, яка готує зухвалу крадіжку безцінної картини.

Роль Олівера Твіста з 21 століття виконає Рафф Лоу, син відомого британського актора Джуда Лоу. На першому постері він позує в джинсовій сорочці та штанях з малюнком хакі. А поруч з ним можна побачити ту саму картину, яку він збирається вкрасти разом зі своєю бандою.

Членів цієї банди втілюють зірка фентезі «Гра престолів» Ліна Гіді, співачка Ріта Ора, Софі Сімнетт та зірка серіалу «Легенди завтрашнього дня» Франц Драмех, а їхнього боса грає легендарний актор Майкл Кейн.

Українські глядачі зможуть побачити «Аферу Олівера Твіста» на великому екрані з 18 лютого. У зв'язку з пандемією COVID-19 дата премьери може бути змінена, так що стежте за новинами на Kinofilms.ua.

Інші прем'єри лютого ви знайдете в нашій афіші.

1869 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: