Зірка «Диво-жінки» Галь Гадот готується до зйомок у новому проекті для Apple

14 січня 2021,  19:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Галь Гадот, яку ви нещодавно могли бачити в кінотеатрах в супергеройському екшені «Диво-жінка 1984», поділилася в соцмережах фотографією, де вона читає сценарій свого наступного проекту. Але що це буде за роль?

Декілька годин тому Гадот опублікувала в Facebook домашню фотографію в піжамі, в якій вона вчить на дивані свою нову роль, з наступними словами:

Готуюся до наступної великої речі! Я дуже люблю це відчуття перед новим проектом захват, інтрига, нерви... Не можу дочекатися, коли я повернуся на знімальний майданчик.

Актриса не назвала свій майбутній проект, але гострозорі шанувальники, збільшивши цю фотографію і перевернувши її, щоб прочитати сценарій, помітили, що там написаний діалог двох героїв на ім'я Геді та Гріша.

Так що перед Гадот тут відкритий сценарій біографічного міні-серіалу про Геді Ламарр для Apple. Геді Ламарр була австро-американкою, яка починала свою кар'єру в 1930-х роках як актриса, а пізніше стала відомою винахідницею. У часи Другої світової війни Геді створила систему, що дозволяє дистанційно керувати торпедами.

Гадот також виступає продюсером цього міні-серіалу разом зі своїм чоловіком Яроном Варсано, який з'явився в камео в блокбастері «Диво-жінка 1984».

В цьому році актрису можна буде побачити в пригодницькому екшені від Netflix «Червоне повідомлення», детективній стрічці «Смерть на Нілі» та в супергеройському міні-серіалі «Ліга Справедливості Зака Снайдера».

1617 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: