«Син Півдня»: дивимося трейлер нового фільму Спайка Лі за участю Лукаса Тілла та Люсі Гейл

14 січня 2021,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройської франшизи «Люди Ікс» Лукас Тілл опиняється в центрі руху за права афроамериканців в першому трейлері біографічної стрічки «Син Півдня», яку продюсує лауреат премії «Оскар» Спайк Лі.

Фільм «Син Півдня» є адаптацією біографії білого американця Боба Зеллнера, онука члена Ку-клукс-клану, який вирішує не наслідувати свого діда і в 1961 році приєднується до руху за громадянські права темношкірих в США.

Подругу Боба Керол Енн грає зірка серіалів «Милі ошуканки» та «Кеті Кін» Люсі Гейл, яку в минулому році ви могли побачити в кінотеатрах у фільмах «Острів фантазій» і «Секрети сексу».

Також в байопіку «Син Півдня» знялися актори Седрік «Розважальник», Лекс Скотт Девіс, Джулія Ормонд, Луді Лін і Джейк Ейбел, а роль дідуся-расиста головного героя тут виконує Браян Деннехі.

Адаптацією біографії Боба Зеллнера займався сценарист і режисер Беррі Александер Браун, на чиєму рахунку є 2 номінації на премію «Оскар».

Прем'єра байопіку «Син Півдня» відбулася в минулому році в рамках кінофестивалю American Black Film Festival, який проходив наприкінці літа.

1083 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: