«Флора і Улісс»: Disney показав трейлер фільму про самого незвичайного супергероя

14 січня 2021,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney вирішила поекспериментувати зі своїм супергеройським всесвітом і поряд з Капітаном Марвел та Залізною людиною представити... супергероя-білку. Так, вам не здалося. Саме він буде «рятувати світ» у фільмі «Флора і Улісс».

Ця пригодницька стрічка є адаптацією книги письменниці Кейт ДіКамілло, яка розповідає про 10-річну дівчинку Флору, велику фанатку коміксів та самопроголошеного циніка, батьки якої нещодавно розлучилися. Вона рятує білку, якого називає Улісс, і незабаром дивується, коли відкриває, що він має унікальні супергеройські здібності, які відправляють їх у пригоду з гумористичними складнощами, що в кінцевому підсумку назавжди змінить життя Флори та її світогляд.

Роль Флори виконує юна актриса Matilda Lawler.

Також разом з нею з Уліссом познайомляться зірка минулорічного блокбастера «Їжак Сонік» Бен Шварц та зірка культових серіалів «Баффі» і «Як я зустрів вашу маму» Елісон Генніген, яких ви можете побачити в офіційному трейлері (див. вище).

Сценарій до фільму «Флора і Улісс» написав Бред Коупленд, а його режисеркою стала Лєна Кхан. Прем'єра пригод супербілки відбудеться 19 лютого.

1339 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...