«Чорна пантера 2»: Шурі одягає костюм Т'Чалли в пам'ять про брата на новому фан-арті

13 січня 2021,  21:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого літа ми поділилися з вами фантастичним фан-артом супергеройського екшену «Чорна пантера 2» за участю Т'Чалли та Шторм, його дружини з коміксів. Але, на жаль, в кінці серпня Чедвік Боузман пішов з життя після довгої боротьби з раком, і новий фан-арт сиквела стає для нього триб'ютом від імені сестри Шурі.

Традиційно титул і костюм Чорної пантери передавався у Ваканді від короля до його сина, але оскільки у Т'Чалли не було дітей, логічно буде, якщо нової захисницею своєї країни стане його молодша сестра Шурі, яку в MCU грає актриса Летішія Райт.

Новий фан-арт від діджитал-художника з ніком ultraraw26 показує Шурі в костюмі Чорної пантери, яка з тугою дивиться на шолом, згадуючи свого покійного брата Т'Чаллу. А на його задньому плані можна побачити дух минулого короля Ваканди, який покинув нас занадто рано.

Поки Marvel Studios нічого не повідомили про те, хто стане новою Чорною пантерою всесвіту MCU, але вони точно не збираються шукати нового актора на роль Т'Чалли.

У сиквелі хітового блокбастера режисер Раян Куглер, який зняв першу «Чорну пантеру», збирається «далі досліджувати світ Ваканди і багатогранних персонажів, представлених в першому фільмі».

Як вам Шурі в образі нової Чорної пантери? Діліться своїми враженнями в коментарях.

Прем'єра блокбастера «Чорна пантера 2» очікується 7 липня 2022 року.

3365 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: