З'явився романтичний трейлер фільму «Всім хлопцям, яких я любила раніше 3»

13 січня 2021,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Завжди й назавжди. Стримінгова платформа Netflix вирішила додати в наше життя на карантині трохи романтики, поділившись першим трейлером мелодрами «Всім хлопцям, яких я любила раніше 3», яка стане фінальною главою в історії Лари Джин.

У продовженні хітових фільмів «Всім хлопцям, яких я любила раніше» та «Всім хлопцям, яких я любила раніше 2» головна героїня Лара Джин готується до закінчення школи і початку дорослого життя. Але пара змінюючих життя подорожей в Південну Корею та в Нью-Йорк приводять її до роздумів про те, якими будуть її відносини з родиною, друзями та її коханим Пітером після випускного.

Трейлер показує подорожі Лари до Сеулу та Нью-Йорку, зворушливе запрошення Пітера на випускний вечір та їхній випуск зі школи, а також ставить перед Ларою серйозну дилему про вибір коледжу того, куди зібрався Пітер, чи того, де вона сама хоче вчитися.

У ролях Лари Джин та Пітера повертаються Лана Кондор і Ной Сентінео.

Прем'єра заключної глави історії Лари Джин, заснованої на трилогії письменниці Дженні Ган, відбудеться 12 лютого, напередодні Дня святого Валентина.

1665 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: