Вийшов п'ятий трейлер супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» від Marvel Studios

13 січня 2021,  18:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Месники, ви прийшли нам допомогти?» Багряна відьма та Віжн стають на захист тихого містечка Вествью, де вони знайшли свій новий дім, у свіжому трейлері супергеройського серіалу «Ванда/Віжн», яким компанія Marvel Studios поділилася у вівторок.

Перший оригінальний серіал від Marvel Studios, чиї події розвиваються після подій блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення», буде міксом класичних американських ситкомів минулого століття і супергеройського екшену в дусі всесвіту MCU.

У ньому Ванда Максімофф та Віжен — дві могутні істоти з суперсилами — живуть ідеалізованим життям подружжя в тихому передмісті, але поступово починають підозрювати, що все навколо є не таким, яким їм здається.

У п'ятому трейлері Ванда (Елізабет Олсен) та Віжн (Пол Беттані) відчайдушно намагаються здаватися нормальними, але разом з цим стрімко подорожують різними десятиліттями минулого століття, взятими з класичних американських ситкомів.

Вагітна Ванда зауважує, що «час в передмісті біжить дуже швидко», як раптом їхня сусідка Агнес (Кетрін Ган) дізнається, що Віжн є Месником і просить його про допомогу. Мабуть, містечко Вествью застрягло в якійсь часовій петлі. І наші герої вирішують захистити його за допомогою своїх суперсил.

Перші дві серії міні-серіалу «Ванда/Віжн», чиї назви все ще тримаються в таємниці, стануть доступні для перегляду на стримінговій платформі Disney+ вже в цю п'ятницю, 15 січня.

1037 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: