Прем'єра фільму «Морбіус» з Джаредом Лето переїхала на осінь

12 січня 2021,  17:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Погана новина для всіх, хто очікував побачити в березні у кіно Джареда Лето в ролі живого вампіра. Студія Sony Pictures вирішила знову перенести прем'єру кінокоміксу «Морбіус», причому на цілих сім місяців вперед.

З настанням 2021 року всім стало ясно, що дива не станеться, і світ як і раніше продовжує боротися з пандемією COVID-19, яка призводить все до нових локдаунів, поки немає можливості всім країнам вакцинуватися від цього вірусу.

Кінотеатри в багатьох країнах закриті, як і в Україні, або працюють лише наполовину, так що Голлівуд збирається знову переносити очікувані кінопрем'єри на «світле майбутнє». І почати він вирішив з «Морбіуса».

Спочатку прем'єра екранізації коміксів Marvel з лауреатом премії «Оскар» у головній ролі повинна була відбутися 30 липня 2020 року, але після початку світової пандемії вона переїхала на 18 березня 2021 року. А тепер Sony вирішили перемістити її на 7 жовтня 2021 року.

Сподіваємося, що це вже остаточно, оскільки після локдауна кінотеатрам потрібні будуть блокбастери, які допоможуть їм утриматися на плаву.

1379 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: