Відео дня: актори серіалу «Бріджертони» еротично (та смішно) читають книгу «Герцог і я»

12 січня 2021,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я дійсно сподіваюся, що діти це не слухають». Промо-кампанія нового хітового костюмованого серіалу від Netflix «Бріджертони» стала ще більш ідеальною, коли його актори записали відео, де вони читають еротичну сцену з роману «Герцог і я» письменниці Джулії Квінн.

Відео показує, як Дафна Бріджертон (Фібі Дайневор), Ентоні Бріджертон (Джонатан Бейлі), Елоїза Бріджертон (Клаудія Джессі) та Пенелопа Фезерінгтон (Нікола Кохлан), Колін Бріджертон (Люк Ньютон) та Бенедикт Бріджертон (Люк Томпсон), Вайолет Бріджертон (Рут Геммелл), Маріна Томпсон (Рубі Баркер), Філіпа Фезерінгтон (Гаррієт Кейнс) та Пруденс Фезерінгтон (Бессі Картер), Порша Фезерінгтон (Поллі Вокер), а також леді Денбері (Аджоа Андох) та королева Шарлотта (Голда Рошевель) з почуттям читають роман «Герцог і я» біля каміна в будинку Бріджертонів.

Ось цей гарячий фрагмент роману Джулії Квінн:

Його шкіра горіла. Буквально горіла. Все його тіло горіло від спраги. Але він ні на секунду не відвів від неї свій погляд. Вона лежала, розтягнувшись на ліжку. Такої спокуси він ще ніколи не бачив. Її шкіра сяяла, як персик, в світлі свічок. А її волосся, звільнене від зачіски, обрамило її обличчя з неприборканим виглядом. Його пальці, якими він знімав її одяг з такою спритністю та швидкістю, тепер були незграбними і недолугими, поки він намагався звільнитися від своїх ґудзиків та вузлів. Поки його руки рухалися до його штанів, він побачив, що вона натягує на себе простирадло. Він сказав, ледь впізнаючи свій голос: «Не роби цього». Її очі зустрілися з його очима, і він сказав: «Я буду твоєю ковдрою».

Фразу «Я буду твоєю ковдрою» тут вимовляють Дафна, Ентоні, Вайолет та Бенедикт, і шанувальники й шанувальниці віконта точно можуть втратити свідомість після цих слів.

А Елоїза зазначає, що ці слова досить сексуальні, але тут же додає, «якби мені їх сказали [в ліжку], а не в автобусі».

Але найкращий момент цього відео знаходиться в самому кінці, коли Колін запитує у Бенедикта про те, коли вони будуть зніматися з ним у цій сцені.

1700 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: