Вийшов трейлер комедії «Барб і Зірка їдуть в Віста дель Мар» з Крістен Віг та Джеймі Дорнаном

11 січня 2021,  19:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Крістен Віг щойно боролася з Диво-жінкою в блокбастері «Диво-жінка 1984», а тепер знову повертається до своїх комедійних витоків в першому трейлері стрічки Джоша Грінбаума «Барб і Зірка їдуть в Віста дель Мар».

Комедія «Барб і Зірка їдуть в Віста дель Мар» («Barb & Star Go To Vista Del Mar») запрошує вас в незабутню подорож за межі зони комфорту разом з двома нерозлучними подругами Барб та Зіркою (Стар). Вони вперше за своє життя вирішують покинути своє маленьке містечко на Середньому Заході, і в цій пригоді на подруг чекають романтика, дружба і злочинна змова.

Зірку грає Крістен Віг, а її подругу Барб втілює Енні Мумоло. Віг та Мумоло також є сценаристками і продюсерками своєї божевільної подорожі.

Компанію їм на екрані складуть зірка еротичної франшизи «П'ятдесят відтінків сірого» Джеймі Дорнан, зірка серіалів «Новенька» і «Щасливий кінець» Деймон Вайанс мол. та зірка серіалу «Голдберги» Венді Маклендон-Кові.

Прем'єра фільму «Барб і Зірка їдуть в Віста дель Мар» повинна була відбутися в кінотеатрах ще минулого літа, але в зв'язку з пандемією і локдаунами вона була перенесена на стримінгові платформи, де дана комедія буде доступна до перегляду з 12 лютого.

1517 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: