Трейлер, постери і опис 2 сезону серіалу «Трансформери. Трилогія про війну за Кібертрон»

11 січня 2021,  15:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Нового року, 30 грудня, на платформі Netflix відбулася прем'єра другого сезону науково-фантастичного аніме «Трансформери. Трилогія про війну за Кібертрон», і, якщо ви раптом пропустили цю подію, то ми зібрали для вас всю необхідну інформацію про неї.

Мультсеріал «Трансформери. Трилогія про війну за Кібертрон», чий прем'єрний сезон вийшов на Netflix всього півроку тому, 30 липня, показує епічне протистояння двох ворожих фракцій трансформерів — автоботів на чолі з Оптимусом Праймом і десептиконів на чолі з Мегатроном, яких ви напевно знаєте завдяки блокбастерам Майкла Бея.

У першому сезоні, який називався «Siege» («Облога»), нам показали, як громадянська війна трансформерів перетворила їхню рідну планету Кібертрон на руїни, а автоботи опинилися на межі вимирання. Мегатрон збирався знищити їхніх останніх представників, щоб після заново відродити життя за допомогою Іскри, стародавнього артефакту трансформерів. Але Оптимус Прайм зібрав останні сили автоботів, щоб йому перешкодити.

У новому сезоні під назвою «Earthrise» («Схід Землі»), який ви вже можете подивитися на Netflix, Іскра пропала, а Оптимус Прайм і автоботи, які вижили, повинні змагатися з часом, поки вони б'ються з незалежною групою трансформерів, відомих як найманці, а також з гнівом зневіреного Мегатрона. Тим часом пошуки Іскри приводять автоботів і десептиконів на Землю.

Всього це аніме про війну за Кібертрон буде складатися з 3 сезонів. Дата прем'єри фінальних серій поки невідома, але вони вийдуть під заголовком «Kingdom», тобто «Королівство», де до битви автоботів і десептиконів приєднаються максімали та предакони.

1411 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: