Фільм «Кролик Петрик: Втеча до міста» отримав нову дату прем'єри

6 січня 2021,  17:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська прем'єра сімейної пригодницької комедії «Кролик Петрик: Втеча до міста» переносилася вже декілька разів і через післясвятковий локдаун вона тепер переїхала з 7 січня на 11 лютого (сподіваємося, що остаточно).

Фільм «Кролик Петрик: Втеча до міста» буде продовженням хітової комедії 2018 року «Кролик Петрик», заснованої на казках письменниці Беатріс Поттер. У сиквелі Беа, Томас і кролики створили свою веселу сім'ю, але, незважаючи на всі його спроби стати слухняним, Петрик не може змінити свою репутацію пустуна. Вирішивши залишити рідний сад, Петрик відправляється у велике місто, де його витівки де його витівки цінують, але коли сім'я вирушає на його пошуки, Петрику треба вирішити, яким кроликом він хоче бути.

Голосом невгамовного Петрика знову буде актор і телеведучий Джеймс Корден, а ролі Беї та Томаса знову виконають Роуз Бірн і Донал Глісон.

Режисером сиквела виступає Вілл Глак, який зняв першу пригоду Петрика на великому екрані.

На 11 лютого також запланована прем'єра довгоочікуваного пригодницького бойовика «Кінгс Мен» та нової історії про Попелюшку під назвою «Сіндерелла», головну роль в якій виконає співачка Каміла Кабельо.

1240 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: