Кетрін Гайгл та Медісон Айсмен в трейлері горора «Дівчина, яка боялася дощу»

5 січня 2021,  16:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Від деяких голосів тобі не втекти. Вийшов тизер-трейлер загадкового фільму жахів Кастілло Лендон «Дівчина, яка боялася дощу», в якому знялася зірка фільмів «Гола правда» та «27 весіль» Кетрін Гайгл.

Горор-трилер «Дівчина, яка боялася дощу» («Fear of Rain») розповість історію дівчини-тінейджера Рейн Берроуз, для якої діагноз шизофренія означає, що кожен день це боротьба, коли вона намагається з'ясувати, які з тривожних образів, несамовитих голосів і травмуючих почуттів, які вона відчуває, є реальними, а які тільки в її свідомості. Але коли Рейн наполягає всупереч пораді своїх батьків на тому, що тіні і крики з горища її сусідки приховують темну таємницю, вона звертається по допомогу до Калеба, чарівно незграбного новачка у школі, який і сам може виявитися несправжнім.

Роль Рейн виконує актриса Медісон Айсмен, яку ви можете знати завдяки блокбастерам «Джуманджі: Поклик джунглів» та «Джуманджі: Наступний рівень».

Її батьків грають Кетрін Гайгл і Гаррі Коннік мол., а Калеба втілює зірка горор-трилерів «Щасливий день смерті» і «Щасливий день смерті 2» Ізраель Бруссар.

Онлайн-прем'єра фільму «Дівчина, яка боялася дощу» відбудеться в лютому. Поки невідомо, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

Також в лютому на платформі Netflix вийде драматичний серіал «Вулиця світлячків», де Кетрін Гайгл виконає одну з головних ролей.

1357 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: